Buszmegállóban lett rosszul egy idős nő, rendőrök mentették meg az életét

2019. február 3., 13:44

Szerző:

Balta Tamás rendőr főtörzsőrmestert és Kormos Áron rendőr törzszászlóst, a Veszprémi Rendőrkapitányság járőreit szombat reggel fél hét után szolgálatuk teljesítése közben a Tevékenység-irányítási Központ munkatársa értesítette arról, hogy Veszprémben, a Külső-Kádártai úton, az áruházzal szembeni buszmegállóban egy idős nő erősen vérző fejjel, magatehetetlenül fekszik a földön.

A járőrök azonnal a bajba jutott idős asszonyhoz siettek, aki a földön feküdt, és semmire sem reagált. A rendőrök a szakszerű segítség kiérkezéséig szabad légutakat biztosítottak a nőnek, figyelték pulzusát, majd megkezdték a mellkasi kompresszió alkalmazását. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai az idős nő állapotát stabilizálták, majd őt kórházba szállították – adta hírül a police.hu.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.