Kiraboltak és szexuálisan bántalmaztak egy beteg férfit Tolna megyében

2020. március 25., 08:26

Szerző:

A Tolna megyei Pálfa településről alighanem kevesen hallottak. A Simontornyától nem messze található falu most egy bizarr bűneset miatt került a figyelem középpontjába: a Szekszárdi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezett egy 44 éves férfit. Az illető a gyanú szerint március 20-án pénzért fát hasogatott a betegsége miatt fizikai munkára képtelen férfi udvarán. Miután végzett a munkával, elment inni a kocsmába, majd leittasodva pénzt követelve visszatért a házhoz. A sértett erre közölte, nincs pénze, erre a férfi

ököllel ütni kezdte és azzal fenyegette, hogy megöli.

Ugyan kapott 50 ezer forintot, de ez sem volt elég: a gyanúsított szexuálisan bántalmazta a beteg férfit, közben késsel azzal fenyegette, hogy megöli. A rendőrség még aznap este

őrizetbe vette a gyanúsítottat,

akit a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás és súlyos testi sértés, valamint szexuális erőszak bűntettének a megalapozott gyanúja miatt letartóztattak, mert fennáll a szökés veszélye.

A rács mögé helyezés már csak azért is indokolt volt, mert mint kiderült, a férfi visszaeső, legutóbb 2018-ban szabadult hatéves szabadságvesztéséből.

 

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.