Volt párja megtorlásától fél a Bujákon összevert asszony

2019. november 14., 12:50

Szerző:

A tettes nem kereste azóta, de fél attól, hogy még inkább megtorlásra számíthat a részéről, miután az eset megjelent a médiában - mondta a TV2 Mokka című műsorában az a hatgyerekes anya, akit volt párja vert össze brutálisan múlt hétvégén.

A nő szerint a Pásztói Rendőrkapitányság nyomozója felhívta a figyelmét arra, hogy ha K. István megkeresné, értesítse őket. Amennyiben a férfi esetleg bocsánatot kérne, az nem minősülne zaklatásnak, de Bernadett szerint ez nem történt meg.

A miskolci asszony ügyvédje, Lichy József azt mondta, az ügyben súlyos testi sértés miatt rendeltek el nyomozást, de az eset ennél sokkal súlyosabb: minimum életveszélyt okozó testi sértés, de az is lehet, hogy élet ellenes cselekedet volt.

Lichy szerint nincs rendben, hogy még csak bűnügyi felügyeletet sem rendeltek el, a lakhelyelhagyási tilalom kijárt volna a tettesnek, de ehhez képest szabadon távozhatott a rendőrkapitányságról.

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.