Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Reptéri dolgozóknak adja fizetése egy részét a Budapest Airport vezetése, pedig óriási a forgalomkiesés

2020. április 3. 17:52 - szerző: 168 Óra

Utasforgalmának 98 százalékát elvesztette március végére a ferihegyi reptér, a korábbi napi 150-200 járat helyett jelenleg napi 20 üzemel, amelyből csak néhány utasszállító, írja az Index. Egy éve március 31-én 45 ezer 700 utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ez a szám 

most március végén 520 fő volt.

A Budapest Airport közleménye alapján, a kezdeményezésükre létrejön a BUD Csoport Munkavállalóiért Alapítvány, melynek célja azon jelenlegi vagy volt munkavállalók támogatása, akiknek a koronavírus-járvány okozta egészségügyi és gazdasági helyzetben veszélybe kerül a szociális biztonsága, fizikai vagy mentális egészsége. Az alapítvány munkáját – tetszés szerinti vagyoni hozzájárulással – bárki támogathatja.

A BUD csoport minden felsővezetője felajánlotta április jövedelmének nagy részét

az alapítvány, és így közvetve azon kollégák számára, akik a járvány miatt segítségre szorulnak. A felajánlott összeg nagyjából 60 ezer euró, vagyis több mint 22 millió forint.