Bülbülszavú Bayer Zsolt megemlékezett a gimnazista Nagy Blankáról, persze a maga módján

2019. január 15., 09:44

Szerző:

Az Echo Tv hétfő esti műsorában Bayer Zsolt beszélt többek között Nagy Blankáról, a 18 éves gimnazistáról is, aki egy kecskeméti tüntetésen elmondott dühös beszédéről vált ismertté – írja a 444.

Bayer Zsolt egyebek között azt mondta a diáklányról: Maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. A publicista felidézte, hogy gimnazistának lenni mindig egy ethosz volt, még az ő idejében is. Aztán megalapították a Fideszt huszonévesen, kommunistákkal hadakoztak, és volt tétje annak, mit csinál az ember.

Például sosem nevezték bajszos szarnak Grósz Károlyt

(Miért is tették volna, hiszen Grósznak nem is volt bajsza – a szerk.)

– Mégiscsak benne volt a pakliban, hogy ha börtönbe talán már nem is visznek el, de hogy az egyetemről mindannyiunkat kirúgnak, az minimum benne volt a pakliban”– mondta. – No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli – zárta elemzését a visszafogott, polgári stílusáról ismert Bayer Zsolt.

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.