Fénykép készült Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről szex közben egy fiatal lánnyal

2019. október 5. 14:29 - szerző: Ágoston Zoltán

A héten már kiszivárgott néhány leleplező kép arról, hogy Győr fideszes polgármestere, Borkai Zsolt egy jachton szórakozik a barátjaként ismert Rákosfalvy Zoltánnal néhány fiatal lány társaságában. A fényképeket az Ez az ördög ügyvédje néven futó blog (csak 18 éven felülieknek! – a szerk.) hozta nyilvánosságra, és ma jelentkezett egy újjal, amelyen Borkai Zsoltot szex közben lehet látni. Ez azért visszatetsző, mert Győr fideszes polgármestere szeret a hagyományos családmodell őrének a szerepében tetszelegni. „Vannak szép sikerek az életemben. Semmi sincs azonban, amire olyan büszke lennék, mint a családom“ – szerepel például a honlapján.

Borkai Zsolt
Fotó: Facebook

A blog anonim szerzője szerint Borkai Zsolt és Rákosfalvy Zoltán 2018 pünkösdjén kerített sort arra a jachtkirándulásra, amelyen az ominózus fénykép készült. Pérről magánrepülőgépen utaztak Dubrovnikba.

Az Index megkérdezte Borkai Zsolttól, hogy a fénykép hol és mikor készült, miért nem áll ki a nyilvánosság elé az ügyben, illetve hogy tervez-e jogi lépéseket, de a politikus nem vette fel a telefonját, és e-mailen sem válaszolt.

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18