A győriek már azt kérdezik, hogy tényleg képes-e ilyesmire a polgármester úr

2019. október 7., 19:47

Szerző:

Hétfőn végre megszólalt Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, és amellett, hogy jelezte, nem lép vissza a jelöltségtől az október 13-i önkormányzatai választáson, az ellenzéket vádolta meg a főszereplésével készült amatőr szexvideó és több fénykép kiszivárogtatásával. A 444 ezután meg is kérdezte a városi ellenzéket, hogy mi a helyzet ezzel a kijelentéssel, de mindenki lerázta Borkai Zsolt vádjait. Pollreisz Balázs, a győri MSZP vezetője nevetségesnek nevezte, amit a polgármester mondott, ironikusan hozzáfűzve,

Borkai Zsolt rengeteget tett a városmarketingért, hiszen a róla, a barátjáról, Rákosfalvy Zoltánról és a prostituáltjaikról készült képgaléria a legnézettebb magyarországi videó lett a PornHubon. 

Beszélt arról is, hogy az ellenzékiek egyszerűen nem ismerik annyira Borkai Zsoltot, hogy hozzáférjenek hasonló videókhoz és fényképekhez, azóta pedig, hogy kitört a botrány, Győrben sokan állnak oda a pultjaik elé a kérdéssel:

„Tényleg képes ilyesmire a polgármester úr?”

Győrben Glázer Tímea az ellenzék közös polgármester-jelöltje, de minden választókörzetben is közös képviselőjelölt indul. 

Borkai Zsolt az 1988-as szöuli olimpián aranyat szerzett lólengésben. 2010 és 2017 között ő volt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, 2006-ban választották meg Győr polgármesterének. 2010-től 2014-ig a győri választókerület fideszes országgyűlési képviselőjeként ténykedett.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.