Villámgyorsan eltűnt Borkai Zsolt Facebook-oldaláról a kép, amely szerint a fideszes győri polgármester fiatal lányokkal szórakozott egy jachton

2019. október 4. 20:19 - szerző: Ágoston Zoltán

A héten az Ez az ördög ügyvédje néven futó blog (csak 18 éven felülieknek! – a szerk.) több posztban is leleplezőnek szánt információkat hozott nyilvánosságra Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről. Legutóbbi, csütörtöki posztjában az anonim szerző azt állítja, hogy 2018 pünkösdjén a politikus az egyik barátja, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd társaságában magánrepülőgépen Pérről Dubrovnikba utazott egy jachtkirándulás kedvéért, hogy prostituáltakkal, itallal és kokainnal múlassa az időt. Ennek a bizonyságául a posztot néhány fotó kíséri Borkai Zsoltról és Rákosfalvy Zoltánról, amint fiatal lányokkal buliznak, az egyik fotót pedig valaki beillesztette egy Borkai Zsolt Facebook-oldalán megjelent bejegyzés alatti hozzászólásba.

Borkai Zsolt
Fotó: Facebook

Péntek délután ötkor még lehetett látni a fotót a Facebook-bejegyzés alatt – hívja fel a figyelmet a hvg.hu – negyed hatra azonban már eltüntették. 

Ami a dubrovniki jachtkirándulást illeti, Borkai Zsolt az Indexnek kérdéseire ugyan nem válaszolt, kiadott viszont egy közleményt, amely szerint a személyével kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekinti, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet.

Az Ez az ördög ügyvédje még több leleplező fotót ígért, és be is váltotta ezt az ígéretet.

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18