A Fidesz szerint a szexvideó Borkai Zsolt magánügye

Nem mondhatni, hogy Orbán Viktor pártja kiállt a győri polgármester mellett.

2019. október 7., 21:04

Szerző:

„Az ügy Borkai Zsolt magánéletének része”

– intézte el szűkszavúan a Fidesz az ATV Híradójának a kérdésére a Borkai Zsolt győri polgármester körül gyűrűző botrányt.

A múlt héten derült ki, hogy Borkai Zsolt 2018 májusában prostituáltak szexuális szolgáltatásait vette igénybe egy horvátországi jachtkiránduláson, de az Ez az ördög ügyvédje címet viselő blog szerzője kokainfogyasztással is megvádolta a fideszes politikust, aki eddig szeretett a hagyományos családmodell őreként feltűnni. Maga Borkai Zsolt hétfőn videón állt a nyilvánosság elé, azt állítva, bocsánatot kér, de nem lép vissza, és megteszi a szükséges jogi lépéseket a róla készült fényképek és a videó ügyében. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.