Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Fideszes politikus kérte a Bomba energiaital gyártóját, hogy jelentse fel a Szekszárdon ellenzéki jelöltként induló Bomba Gábort

2019. szeptember 18. 14:18 - szerző: 168 Óra

A múlt héten egy "magánszemély" panaszt tett a szekszárdi választási bizottságnál, mert szerinte a függetlenként induló Bomba Gábor polgármester-jelölt jogosulatlanul használja a nevét, visszaélve a Bomba energiaital márkanévvel.

 
Fotó: Facebook/Bomba Gábor

A választási bizottság bár kimondta azt a triviális dolgot, hogy Bomba Gábor használhatja a nevét, valaki továbbra is úgy gondolta, hogy ezt nem teheti meg. Az illető a 444 értesülései szerint levelet írt a Bomba energiaital gyártójának, hogy vizsgálják ki Bomba Gábor esetét védjegyhasználati szempontból, illetve hozzáfűzte, hogy

„kérem tegyék meg a jogi lépéseket”.

A levelet nem más írta alá a portál szerint, mint a Szekszárdon a Fidesz színeiben képviselőként induló Móra Viktória, aki Horváth István fideszes országgyűlési képviselő kabinetfőnöke is egyben.