Fideszes politikus kérte a Bomba energiaital gyártóját, hogy jelentse fel a Szekszárdon ellenzéki jelöltként induló Bomba Gábort

2019. szeptember 18., 14:18

Szerző:

A múlt héten egy "magánszemély" panaszt tett a szekszárdi választási bizottságnál, mert szerinte a függetlenként induló Bomba Gábor polgármester-jelölt jogosulatlanul használja a nevét, visszaélve a Bomba energiaital márkanévvel.

 
Fotó: Facebook/Bomba Gábor

A választási bizottság bár kimondta azt a triviális dolgot, hogy Bomba Gábor használhatja a nevét, valaki továbbra is úgy gondolta, hogy ezt nem teheti meg. Az illető a 444 értesülései szerint levelet írt a Bomba energiaital gyártójának, hogy vizsgálják ki Bomba Gábor esetét védjegyhasználati szempontból, illetve hozzáfűzte, hogy

„kérem tegyék meg a jogi lépéseket”.

A levelet nem más írta alá a portál szerint, mint a Szekszárdon a Fidesz színeiben képviselőként induló Móra Viktória, aki Horváth István fideszes országgyűlési képviselő kabinetfőnöke is egyben.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.