Kasztrálná a pedofilokat, lecsukná az állatkínzókat a korrupciós bűncselekményekkel gyanúsított Boldog István

2020. augusztus 6., 17:15

Szerző:

Három radikális törvényjavaslatot tett le a költésgevetési csalássak gyanúsított fideszese országgyűléséi képviselő, Boldog István – írja a 444.

Coca-Cola ellen indított háborújával globális hírnevet szerzett homofób, keresztény politikus a Mezőtúri Városi Televízió műsorának mondta el,  hogy a jogszabály-tervezetekkel

  • betiltaná az antifa mozgalmakat, 
  • kasztrálná a pedofilokat, 
  • börtönbe küldené az állatkínzókat.

"Tudomásul kell venni, hogy antifa egy olyan szélsőséges mozgalom, ami veszélyezteti az emberek életét. Magyarországon ma még csak azt láttuk, (...) hogy vörös zászlókkal vonulgattak és megpróbálták meggyalázni a hitünket, karácsonyfát, betlehemet tönkretenni'' – mondta Boldog a tévében, ahol azonban az ellene indult eljárás valamiért nem került szóba.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.