Bódi Sylvi megszólalt koronavírus-ügyben: "cukik a kis ferdeszemű kínaiak, de már így is elegen vannak Magyarországon"

2020. február 12., 09:22

Szerző:

Mint ahogyan mi is beszámoltunk róla, Bódi Sylvi Mikronéziában tölti az idejét, ahonnan „szerencsére” gyakran jelentkezik be az Instagramján. Legutóbbi bejegyzésében a koronavírusról érdeklődött, majd a migránsokat állította párhuzamba a „kis ferdeszemű kinaiakkal”, akik „cukik”, de „pont elegen élnek már az országunkban amúgy is.”

Bár a modell legjobb tudomásunk szerint nem szakember, de van egy olyan érzése, hogy sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tartva a járvány.

A teljes poszt itt olvasható (a neccesebb részeket azóta már törölte és letiltotta a hozzászólás lehetőségét is): 

Sziasztok! Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt...?! Legalábbis nagyon remélem... Ha anno a migránsokat is sikerült (eleinte nagyjából, aztán tényleg) nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket.

Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet...

Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad... Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírusos fertőzéses esetet. Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tarva a járvány… ?? Bízom benne - bár ez még egy picit odébb van - hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni… ???? Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos...

Bár a modell az eredeti posztból törölt részeket, lementettük az eredetit képre is:

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.