Kiesett a Bakony IC-ből, életveszélyesen megsérült egy szerencsétlen férfi Bobánál

2020. január 8., 14:19

Szerző:

Egy férfi esett ki a Szombathelyről Budapest-Déli pályaudvarra tartó vonatból a Vas megyei Boba állomáson. A férfi a vonat alá került és életveszélyes sérüléseket szenvedett, sok vért vesztett – írja a Nyugat.hu.

A MÁV közölte: a Szombathelyről Budapest-Déli pályaudvarra tartó 905-ös számú Bakony InterCity vonatból egy utas a bobai állomáson a vonat elindulása után kiugrott és súlyos sérülést szenvedett. A mentők a kórházba szállították. Az InterCity emiatt körülbelül egy órás késéssel folytatja útját, de ez más vonat közlekedését nem befolyásolja.

A portál azt írja, hogy a baleset helyszínére mentőhelikoptert hívtak, de egy ideig a helyszínen próbáltak meg segíteni a férfin a mentők.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.