Körözött bűnöző próbált menekülni a Blaha aluljáróban - Videó

2020. december 9., 08:29

Szerző:

A férfit elkapták, de közben folyamatosan szidta, fenyegette a rendőröket és a katonát. 

 

Amint meglátta az egyenruhásokat, azonnal sarkon fordult és menekülni kezdett egy férfi Budapesten, a Blaha Lujza téri aluljáróban. Ezt egyből kiszúrta az ott járőröző rendőr és katona páros, utána eredtek és elfogták. Kiderült, hogy három elfogatóparancs volt a férfi ellen. A menekülést a biztonsági kamera is felvette, amelynek képeit közzétette a rendőrség.  

Gyanúsan viselkedő alak keltette fel a figyelmét a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály egyik rendőrének és honvéd társának - írja a police.hu. Az eset december 7-én, 13 óra körül történt a VIII. kerületben a Blaha Lujza téri aluljáróban. A menekülőt a József körúton utolérték, megbilincselték. A férfi ezalatt folyamatosan szidalmazta, fenyegette a rendőrt és a katonát.  

Három elfogatóparancs volt ellene érvényben. Az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás és kábítószer birtoklása, az Egri Rendőrkapitányság pedig garázdaság miatt rendelte el a 25 éves B. Zsolt körözését, akit elfogása után  a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állítottak elő.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.