Két biztonsági őr talált 900 ezer forintot a miskolci buszpályaudvaron, testvériesen elosztották, majd betették a céges hűtőbe

2019. július 23., 12:10

Szerző:

Lopás megalapozott gyanúja miatt folytat a Miskolci Rendőrkapitányság egy 25 éves miskolci, és egy 37 éves taktaharkányi férfival szemben - közölte a rendőrség. A két biztonsági őr július 19-én este Miskolcon, a Búza téri buszpályaudvaron talált egy padon hagyott táskát, benne 900 ezer forinttal. A pénzt elosztották egymás közt, aztán elrejtették a szolgálati mélyhűtőjükbe.

Miután a táska tulajdonosa visszakapta a pénzt nélküli táskát, feljelentést tett a rendőrségen.

A miskolci rendőrök gyorsan megtalálták a hűtőbe rejtett zsákmányt, már le is foglalták, a jogos tulajdonosa pedig vissza fogja kapni.

Miskolc, Buza téri buszpályaudvar

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.