Biztonsági kamerák kereszttüzében lopott összesen 179 buszjegyet egy trafikból a pécsi férfi

2019. január 14., 10:16

Szerző:

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy pécsi férfi ellen, aki buszjegyeket lopott egy trafikból – írja a Hvg.hu.

A férfi 2018. augusztusában két alkalommal vásárolt egy pécsi dohányboltban, majd amikor az alkalmazott elfordult, hogy kiszolgálja, a pénztárgép mögé nyúlva táskájába tett első alkalommal 90 db, majd néhány nappal később további 89 db buszjegyet. Az összérték 62 000 forint volt.

Az esetet biztonsági kamera rögzítette. 

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.