Viccből lágyékon rúgta férjét egy budapesti nő, ezzel egy életre elintézte az urát

2019. október 17., 15:45

Szerző:

Komoly sérülést okozott férjének az a fővárosi asszony, aki tréfából férje lágyéka felé rúgva akart verekedést imitálni egy társaság kedvéért - számol be egy igen bizarr esetről Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. A nő rosszul mérte fel a távolságot és teljes erőből térdelt bele férje férfiasságába. A családfő ájultan esett össze a fájdalomtól, amit a gyorsan kiérkező mentők emelt szintű ellátása enyhített.

A szerencsétlenül járt férfit stabil állapotban szállították kórházba, ahol meg kellett operálni. A rosszul sikerült tréfa azonban életre szóló károsodást okozott nála.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.