Beteglátogatás közben szakadt le a plafon a Bajcsy-Zsilinszky Kórház fizetős kórtermében, de az orvos már meg sem lepődött

2019. január 10., 16:03

Szerző:

Krisztián tegnap délután meglátogatta a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban fekvő barátját, aki egy napi 11 ezer forintba kerülő fizetős szobában feküdt – írja a 444.

Krisztián ekképp foglalta össze a látogatáson szerzett élményeit:

„Beszélgetés közben észrevettük, hogy vizcseppek csöpögnek a plafonról. Percek múlva már folyt a víz ránk. Ekkor a vizitre érkező orvos mondta, hogy távozzunk gyorsan a kórteremből egy másik szobába. Elkezdtük összepakolni az ételt-italt-ruhákat és minden más személyes tárgyat.

Az utolsó pillanatban értem ki a kórteremből mielőtt ránk szakadt a plafon.

Mind ezt napi 11000 forint ellenében. Éljen Felcsút, éljenek a stadionok!"

Krisztián szerint az orvos „annyit mondott, hogy sok minden érdekes dolgot lát a közegészségügyben, így már meg sem lepődik.

Úgy viselkedtek, mintha ez mindennapos dolog lett volna.

Becsukták az ajtót, majd mentek tovább..."

Íme, a kórterem az eset után:

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.