Berki Krisztán szerint kislánya is szerepelni fog az új valóságshowjában, erre a gyerek anyja közölte, hogy egy nagy frászt fog

2019. augusztus 7., 21:35

Szerző:

üBERKIrály címmel új műsort indít Berki Krisztián főpolgármester-jelölt a Sláger TV-n. A Bors ma reggeli cikke szerint a celeb lánya, a  hatéves Nati is szerepelni fog a műsorban, ám a gyerek anyja, Hódi Pamela Instagram-oldalán tudatta a világgal, hogy ügyvédhez fordul Berki lépése miatt – írja a Blikk.

Berki Krisztián és barátja, M.Richárd szülinapot ünnepelnek egy Bentleyvel
Fotó: Facebook

„Egyáltalán nem járulok hozzá ahhoz, hogy a lányom szerepeljen édesapja reality műsorában! Most végeztem az ügyvédemnél, a hivatalos papírokat megírtuk, amit megkap a tévécsatorna és Berki Krisztián is! Több tájékoztatás nincs egyelőre!" – írta a modell Instagram-oldalára.

Hódi Pamela egyébként következetesen távol tartja kislányát még közösségi oldalától is, és elmondása szerint Nati sem szeret szerepelni.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.