Benzint, húsárut és horgászfelszerelést lopott az éj leple alatt a győrasszonyfai kámzsás haramia

2019. január 11. 09:33 - szerző: 168 Óra

Egy bakonyszentkirályi utcában lakó ingatlantulajdonosok tettek 2018. december 23-án bejelentést a rendőrségre, hogy aznapra virradó éjszaka lakóházaikba, illetőleg az azokhoz tartozó melléképületekbe ismeretlen tettes betört, és két helyszínről szerszámgépeket, benzint, építőipari termékeket, horgászfelszerelést, illetőleg húsárut vitt el

megközelítőleg százezer forint összértékben.

Itt ment be a kámzsás briganti
Fotó: police.hu

A harmadik ingatlanban a bűncselekmény eredményeként csak rongálási kár keletkezett, mivel az ott tárolt értékekben nem jelentkezett hiány.

A nyomozás során egy 41 éves győrasszonyfai férfi került a hatóság látókörébe. Őt tegnap délelőtt a Komárom-Esztergom megyei Súr belterületén fogták el a rendőrök, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított használatában lévő autó szemléje során

az utastérből kámzsa,

kesztyűk és betöréshez használható szerszámok kerültek elő. A 41 éves férfival szemben a nyomozó hatóság többrendbeli lopás bűntett lopás miatt folytat nyomozást.

Az ügyben továbbá egy 44 éves győri férfit orgazdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki a rendőrök, mert a rendelkezésre álló adatok szerint a betörések helyszíneiről elvitt tárgyak döntő többségét ő vásárolta meg a győrasszonyfai gyanúsítottól – írta a police.hu.