Bencsik András fehérré változtatná a fekete mágiát, kimondaná, hogy Orbán Viktor egy géniusz

2019. január 15., 04:34

Szerző:

Az Echo TV-n hétfő este újra volt Sajtóklub, benne Bencsik Andrással, a Demokrata főszerkesztőjével, akit láthatóan zavar az O1G töretlen világhódító útja, a műsorban legalábbis elkezdte fejtegetni, hogy a szlogen „csúnya dolog”, a szómágia része, olyan, mint a rabszolgatörvény, a célja az, hogy bevéssen egy negatív üzenetet az emberek fejébe.

– Amire jött egy válasz, amit mondjunk ki hangosan, a fekete mágiát változtassuk fehér mágiává, hogy Orbán Viktor egy géniusz, az O1G ezt is jelenti, és én azt javaslom, hogy ezzel zárjuk le, hogy maradjon meg minden nézőben, hogy van úgy, hogy a rossz cselekedet is egy jó választ vált ki

– mondta a Demokrata főszerkesztője. Úgy tűnik, azt elfelejtette, hogy a Fidesz kommunikációs stratégiája évek óta a az untig ismert negatív üzenetekre épül a bevándorlástól a Soros György elleni gyűlöletkampányon át az Európai Unióval vívott állítólag szuverenitási harcig.

A műsort ide kattintva lehet megnézni, az idézett rész 9:25-nél kezdődik.

  

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.