Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Belekötöttek egy házaspárba a metrón, mert ők is kint voltak az egyetemisták tüntetésén - Videón az incidens

2018. november 24. 21:26 - szerző: 168 Óra

Transzparens volt náluk, a férfin pedig szemüveg, emiatt genetikai hulladéknak nevezték.

Alexandra szombaton a Közép-európai Egyetem melletti, a szabad felsőoktatásért meghirdetett tüntetésre indult a férjével, amikor beléjük kötött egy férfi a 4-es metrón - írta 444.hu. A férfi azután kezdte szidni őket, hogy meglátta a náluk lévő transzparenst, és összeállt neki, hova tartanak.

„Felszálltunk a férjemmel a metróra, nem néztem igazából senkire és a következő percben már csak azt láttam, hogy a férjem beállt közém meg e közé a férfi közé, aki hangosan szidott minket. Azt hitte, hogy egyetemisták vagyunk, de amikor a férjem mondta, hogy 8 éve dolgozik, nem hogy megnyugodott, hanem újra megpróbált a férjemen át közelebb férkőzni. Akkor kezdtem el videózni. Valahogy a tábla miatt egy kategóriát rendelt hozzánk, nem érdekelték a részletek” - mondta az incidensről a feleség.

A férfi még dühösebb lett, amiért Alexandra videózni kezdte, és kétszer is megpróbálta kicsavarni a telefont a kezéből. Majd követelte tőlük, hogy mutassák meg a transzparenst: „Milyen táblával jöttél ki, te gyökér?” - tette hozzá a szellemi nehézfiú.

 „Genetikai hulladék vagy ránézésre. Szemüveges vagy, egy. Sálat viselsz plussz tizenöt fokba.” - folytatta eszmefuttatását a gyaníthatóan kormányrajongó úriember.

Végül az egyik utasnak, egy fiatal férfinak elege lett a hőbörgésből, és rászólt a kötözködőre, hogy most már nyugodjon le, aki erre egyből visszaült a helyére. Vagyis nem igazán bizonyult bátornak, de ki is gondolta volna.