Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Bécsben cetliket tesznek ki a magyar rendszámú autókra Lázár János gyalázkodó videója miatt

2018. március 9. 17:31 - szerző: 168 Óra

Fotó: 444.hu/olvasó

Nagy hatással volt a bécsiekre Lázár János videója, amelyben Miniszterelnökséget vezető miniszter az osztrák főváros 10. kerületét becsmérli az állítólagos mocsok és a nagyszámú bevándorló miatt. Ez az a kerület, – állítja –,  ahonnan „a fehér keresztények eltűntek”. Most a bécsiek cetliket hagynak a magyar rendszámú autókon, amiben a Miniszterelnökséget vezető miniszter megjegyzéseire reagálnak. A 444 egy olvasójától kapott fotót arról, hogy mit üzennek a magyaroknak az osztrákok.

„Ha Bécs olyan mocskos, nem biztonságos és akkora a bűnözés, miért nem maradsz a te remek Magyarországodon?”

– áll a kérdés az egyik cetlin.

A portál olvasója, aki a fotót készítette, Bécs egy másik kerületében él, a XIX. kerületben, ott tette ki valaki a cetlit a kérdéssel a kerületben parkoló magyar rendszámú autókra.

Lázár János videója széleskörű felháborodást váltott ki, az a német és az osztrák sajtó részletesen foglalkozott vele. Gyűlöletbeszéd miatt a Facebook egy időre el is távolította a közösségi hálóról.