Mindennapos a terror a bécsi Mariahilferstrassén – hirdeti a Fidesz által is finanszírozott Alapjogokért Központ

2019. július 12. 14:09 - szerző: 168 Óra

– Begyűrűzött a multikulti, és minden, ami együtt jár az idegen kultúrák együttélésével: mindennapos konfliktusok, bűnözés, antiszemitizmus és terrorizmus, ráadásul a politikai korrektség jegyében mára sok nyugati országban megszűnt a szólás- és véleményszabadság – rántja le a leplet szókimondó videójában a magyarok százezreit csábító Nyugatról a fideszes és jegybanki pénzekből működő Alapjogokért Központ.

– Lehet, hogy külföldön több pénzt lehet keresni és ez jó dolog, de magyarként Magyarországon élni olyan plusz-értékkel bír, amit nem lehet pénzben kifejezni – összegez Párkányi Eszter elemző a videóban, amelyben egy pillanatra felvillan a bécsi Mariahilferstrasse utcatáblája, miközben a Hír TV-től átvett képsorokon afrikai, valamint távol- és közel-keleti emberek bukkannak fel a járókelők között. – Mindeközben nálunk nincs migráció és az ország is biztonságos – hangzik el, és megjelenik Orbán Viktor, akinek mindezt az áldást köszönhetjük. Végül szóba kerül Magyarország gazdasági szárnyalása is, valamint az, hogy a fiatalok előbb utóbb hazajönnek, mert

egy biztonságos, élhető országban élni megfizethetetlen.

A videót beillesztenénk, de már nem lehet, a Facebook ugyanis lépett, és gyűlöletbeszéd miatt letiltotta.Úgy tűnik, az alapjogokért Központ erre is büszke. 

Lázár János Miniszterelnökséget vezető exminiszter a 2018. április 8-i parlamenti választás felvezető kampányban ugrott ki Bécsbe egy menekültek ellen uszító videó kedvéért. Ebből hatalmas botrány lett, a Facebook az ő videóját is letiltotta, a politikus végül magától Sebastian Kurz osztrák kancellártól kért bocsánatot a hülyeségért. 

(A 444 nyomán)