Bayer Zsolt szaporodással mentené meg Európát, és ezt elárulta a Fidesz nyugdíjas híveinek is

2019. május 8., 10:40

Szerző:

Telt ház volt kedden este Pesterzsébeten a Fidesz kampányrendezvényén a Csili Művelődési Központban, ahol Bayer Zsolt volt a vendégelőadónak– írja a hvg.hu.

A főként nyugdíjasokból álló közönségnek Bayer az európai civilizáció végét vázolta fel, aminek utolsó megmaradt esélye szerinte a mindig  lesajnált, meggyalázott, kiröhögött  Kelet-Közép-Európa.

Hetvenkétféle nemi identitást tudunk ma már megkülönböztetni – utalt a 444 korábbi cikkére – hozzátéve, hogy ezért  van a CEU-n genderszak. Minden egybevetve, már a nemünket is lopják tőlünk, és akárhogy is, Európa megmentésének egyik legjobb módszere – magyarázta –, ha nem hallgatunk a modern idők hívó szavára, és

a hagyományos nemi szerepeknél maradva szaporodunk, sokasodunk.

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.