„Ez a szörnyeteg Linder Béla reinkarnációja” – írta Szabó Tímeáról Bayer Zsolt, majd a temetéséről elmélkedett

2020. június 16., 13:42

Szerző:

Bayer Zsoltnak alaposan a bögyében lehet Szabó Tímea, akit korábban is válogatott jelzőkkel illetett, most ismét nekiment. 

Blogján Bayer a következőket írja: 

„Ez a szörnyeteg Linder Béla reinkarnációja.”

(Linder Béla a Károlyi-kormány hadügyminisztere volt, 1918 novemberében kilenc napig. Szokás országvesztőként hivatkozni rá pacifista beszéde – „nem akarok többé katonát látni!” – és magatartása miatt, ami hozzájárulhatott a trianoni diktátumhoz - a szerk.)

Majd ezt követően a politikus temetéséről fantáziál Bayer: „Vajon hol fogják ágyutalpakon, díszsortűzzel temetni? Akkor legalább az utókor megtudja, kiknek az ügynöke volt...” Bejegyzésének címe nemes egyszerűséggel így hangzik: „A fúria”. 

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa egy másik bejegyzésében az amerikai események és a 2006-os budapesti történések között vont párhuzamot. Megosztotta azt a korábbi képet, amelyen a rendőrök éppen legyűrik Budaházy Györgyöt. Kommentjében a következőket írja:

„Ne felejtsük el:a most Floyd halálán szörnyűlködő

“liberális” és “szocialista” gecik

2006 őszén hangosan tapsoltak ennek a rendőrségnek, hangosan ünnepelték a “rend helyreállítását”, a rendőrség vezetőit utóbb kitüntették.”

Itt olvashatja el, miket gondolt fontosnak közölni a világról a publicista: 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.