A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Bayer Zsolt most "leírhatatlanul ocsmány pofájúnak" nevezi a "kib.szott négereket"

2020. június 10., 13:45

Szerző:

Blogján dühöng Bayer Zsolt, amiért a 444.hu megírta, az a videó, amelyet az amerikai események illusztrálására szánt, már hónapokkal ezelőtt készül. A Black Hebrew Israelites nevű, fekete felsőbbrendűséget hirdető, szélsőséges gyűlöletcsoportnak minősített szervezet készítette, még tavaly.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa ezt annyira zokon vette, hogy azt írta, „farizeus, aljas és becstelen szarjankók a túloldali médiában most éppen azzal vannak elfoglalva, hogy a minap egy rettenetes felvétel alá azt mertem írni, hogy "kibaszott néger". A felvételen amúgy az látható, amint 

leírhatatlanul ocsmány pofájú, agresszív négerek mocskos bakancsait

csókolgatja egy fehér férfi és egy fehér nő.”

A publicista megítélése szerint ami most zajlik Amerikában, abba sajnos tökéletesen beleillik a négerek bakancsát csókolgató fehérek látványa.

Majd így folytatja: „Amúgy hadd kérdezzem meg az aljas és farizeus szarjankókat odaát: ha hónapokkal ezelőtt csókolgatták kibaszott négerek bakancsait fehérek, abból miért nem lett hír? Fordítva mi lett volna? Képzeljük el, amint áll egy emelvényen három-négy agresszív pofájú, kibaszott fehér, és egy fekete nő meg egy fekete férfi csókolgatja a bakancsaikat. Akkor bezzeg ordítoznátok, üvöltöznétek, igaz? Lobogtatnátok a felvételt, mint a a rasszizmus rettenetes bizonyítékát. Így viszont rendben van minden, ugye, rohadékok?”

Hozzáteszi,

„ennek a kibaszott csőcseléknek a nagyja kibaszott négerekből áll… ki kellene húzni a fejeteket a seggetekből,

és befejezni azt az eleve bukásra ítélt kísérletet, hogy megpróbáljátok a kibaszott elmebeteg politikai vízióitok ketrecébe gyömöszölni a valóságot. Nektek is könnyebb lenne. Például nem kellene egész kibaszott életetekben hazudoznotok.” – zárja bejegyzését a lovagkereszttel is kitüntetett Bayer Zsolt.

Bayer Zsolt átveszi a lovagkeresztet Lázár Jánostól.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.