Bayer Zsolt megigazította az alufóliasisakját, majd leírta, hogy az új-zélandi mészárlást talán a bevándorláspártiak szervezték

2019. március 16., 19:28

Szerző:

Nem várt kihívás elé állította a kormánypropagandistákat a 49 ártatlan muszlim férfi, nő és gyerek halálával járó új-zélandi tömegmészárlás, hiszen a rongyosra koptatott migránsozás egyik alappillére, hogy a muszlim bevándorlók hozzák magukkal a terrorizmust a fejlett nyugati világba. Új-Zélandon azonban egy fehér, keresztény férfi gyilkolt a mecsetekben, aki vállaltan rasszista és bevándorlásellenes nézeteket hirdetett. Egy ilyen terrortámadás után más ízt kap a keresztény kultúra védelme, amelyre Orbán Viktor is hivatkozott március 15-én.

Nos, a Fidesz lovagkeresztes nehézfiúja, Bayer Zsolt megtalálta a megoldást. Blogbejegyzésében nemes egyszerűséggel arra tett konkrét utalásokat, hogy az új-zélandi Christchurch városában történt terrotámadást talán a bevándorláspárti titkosszolgálatok szervezték meg.

Erre több minden is utal az összeesküvés-elméletek termékeny vidékére tévedő Bayer szerint, például:

  • „Christchurch… Vagyis Krisztustemplom, vagy ha úgy jobban hangzik: Krisztus temploma – ez így együtt a legtökéletesebb névválasztás ahhoz, hogy a kereszténységhez is tapadjon végre egy terrortámadás”.
  • Közelednek az európai parlamenti választások, a bevándorlásellenes erők pedig erősödnek Európában, nekik pedig rosszul jön a terrortámadás.
  • „És akkor láss csodát! Már a merénylet estéjén „kiderül”, hogy a 28 éves ausztrál tömeggyilkos a közelmúltban járt Magyarországon. De most komolyan, hogy micsoda véletlenek vannak!”
  • „Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?”

Nos, ha mindezt végig gondoljuk, akkor bizony tényleg úgy néz ki ez a christchurchi merénylet, mint egy titkosszolgálati akció - vonja le a következtetést Bayer. Ezúton gratulálunk.

Fotó: Echo TV/YouTube

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.