Bayer Zsolt máris halálra sokkolta az ellenzéki városvezetőket

2019. október 21., 12:15

Szerző:

„Közel tíz éve hallgatjuk, hogy mi vagyunk a »lakájmédia.« Rossz hírem van: mostantól majd megnézzük, hogy ki lesz a lakájmédia. Rossz hírem van: mostantól mi leszünk az ellenzéki média, minden egyes olyan helyen, ahol ők győztek. Más világ jön. Nagyon más világ”

– helyezte kilátásba Bayer Zsolt a róla elnevezett showműsorban vasárnap olyan vészjóslóan, ahogy csak ő tud bármit kilátásba helyezni.

Bayer ugyanott kifejtette azt is, hogy az volt a normális állapot, hogy Budapesten „minden az övék volt”, ugyanis a főváros 1919 óta baloldali. „Visszaállt az a helyzet, amivel nekünk az elkövetkezendőkben szembe kell néznünk (...) Ha az gondoljuk, hogy Budapest elmúlt 9 éve volt a normális, akkor tévúton járunk. Bármi fájó, azt kell mondanom: a normális állapot most állt vissza” – idézte a kereszténydemokrata publicistát a Magyar Narancs.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.