Bayer Zsolt bikát uszítana a norvég klímakutató anyjára, és reméli, hogy a keresztény európai fehér ember újra hajlandó lesz szaporodni

2019. július 26., 18:33

Szerző:

A HVG nemrég készített egy interjút Jorgen Randersszel, amelyben a  norvég kutató, a klímastratégia professzora arról beszélt, hogy 

  • egy ország jóléte jelentős mértékben függ attól, mennyire alacsony a népsűrűsége,
  • mindenki jobban él, ha az igényeihez minél kevesebbet kell felélni az őt körbevevő természetből,
  • a klímaváltozás elleni harcban pedig ugyanolyan fontos populáció csökkentése, mint az, hogy az emberiség leálljon a szén, az olaj és a földgáz elégetésével.

Ehhez a professzor hozzáfűzte, ő csak a kommunista diktátor, Nicolae Ceusescu Romániájában, illetve ma Magyarországán hallotta a hatalomtól, hogy a lélekszám emelkedésétől függ, milyen fantasztikus az országa.

Úgy tűnik, ez a kijelentés eléggé kihúzta a gyufát Bayer Zsoltnál, a Magyar Nemzet publicistája, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének a büszke tulajdonosa a 444 szerint legalábbis így fakadt ki tusnádfürdői kerekasztal-beszélgetésen:

– Ez a klímastratégia-professzor kifejtette megrendülését afölött, hogy a magyar kormány a magyar népesség szaporulatának irányába tesz lépéseket. (...) Ideje lenne akkor, hogy ez az elvtárs – hogy eresztenék rá édesanyjára a bikát – távozzon az élők sorából, és így csökkentse az ökológiai lábnyomát.

Bayer Zsolt emellett reményét fejezte ki, hogy „10-20-30 év alatt leáldozik ezeknek a küldetéstudatos, idióta elmebetegeknek, és a keresztény európai fehér ember újra hajlandó lesz szaporodni”.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.