Nem valószínű, hogy Bayer Zsolt 13-án pénteken 13 órakor bocsánatot kér a lekreténezett, leprolizott Nagy Blankától

2019. szeptember 12., 11:46

Szerző:

A bíróság előtt kellene nem nyilvánosan bocsánatot kérnie pénteken 13-án, 13 órakor Bayer Zsoltnak Nagy Blankától, amiért többek közt „kretén, barom állat”-nak és „nyomorult, rohadt, kis proli”-nak nevezte az ellenzéki tüntetéseken ismertté vált diáklányt. De ha még ez megtörténne is, Nagy Blanka döntheti el, elfogadja-e a bocsánatkérést. Ha nem, folytatódik a becsületsértés miatti eljárás – tudta meg a diáklány ügyvédjétől, Litresits Andrástól a hvg.hu.

Bayer Zsolt
Fotó: Népszabadság-archív/Földi Imre

Litresits András azonban nem tartja valószínűnek, hogy ez megtörténik, ha pedig mégis, szerinte akkor is kevés lenne. – A tévében, ország-világ előtt tette ezeket a kijelentéseket, ha egy zárt tárgyalóteremben azt is mondaná, hogy bocsánat, hol fedi a kettő egymást? – tette fel a kérdést az ügyvéd,  aki azután lett a lány védője, hogy az MSZP jogi segítséget ajánlott fel neki. Nagy Blanka azóta a Momentum jelöltjeként indul az önkormányzati választáson Kiskunfélegyházán.

Nagy kérdés persze, hogy Bayer Zsolt holnap egyáltalán megjelenik-e a bíróság előtt, és ha igen, hajlandó-e megbánást mutatni.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.