Nem valószínű, hogy Bayer Zsolt 13-án pénteken 13 órakor bocsánatot kér a lekreténezett, leprolizott Nagy Blankától

2019. szeptember 12. 11:46 - szerző: 168 Óra

A bíróság előtt kellene nem nyilvánosan bocsánatot kérnie pénteken 13-án, 13 órakor Bayer Zsoltnak Nagy Blankától, amiért többek közt „kretén, barom állat”-nak és „nyomorult, rohadt, kis proli”-nak nevezte az ellenzéki tüntetéseken ismertté vált diáklányt. De ha még ez megtörténne is, Nagy Blanka döntheti el, elfogadja-e a bocsánatkérést. Ha nem, folytatódik a becsületsértés miatti eljárás – tudta meg a diáklány ügyvédjétől, Litresits Andrástól a hvg.hu.

Bayer Zsolt
Fotó: Népszabadság-archív/Földi Imre

Litresits András azonban nem tartja valószínűnek, hogy ez megtörténik, ha pedig mégis, szerinte akkor is kevés lenne. – A tévében, ország-világ előtt tette ezeket a kijelentéseket, ha egy zárt tárgyalóteremben azt is mondaná, hogy bocsánat, hol fedi a kettő egymást? – tette fel a kérdést az ügyvéd,  aki azután lett a lány védője, hogy az MSZP jogi segítséget ajánlott fel neki. Nagy Blanka azóta a Momentum jelöltjeként indul az önkormányzati választáson Kiskunfélegyházán.

Nagy kérdés persze, hogy Bayer Zsolt holnap egyáltalán megjelenik-e a bíróság előtt, és ha igen, hajlandó-e megbánást mutatni.