Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Bayer Zsolt szerint a Békemenet bármikor hajlandó levonulni Tompára

2020. február 7. 13:40 - szerző: 168 Óra

„Ha szükség lesz rá, akkor oda kell mennünk, haladéktalanul, hogy segítsünk a határőreinknek, rendőreinknek. Nem fegyverrel, nem erőszakkal, pusztán a jelenlétünkkel. Lássák a migránsok, hogy sokan vagyunk, és nem akarjuk beengedni őket” – kongatta meg a vészharangot új blogbejegyzésében Bayer Zsolt.

A publicista – aki a ma reggeli Magyar Nemzetben egyébként szerencsétlen pedagógusok körmére nézett – a blogban arról ír, hogy a déli határnál majd megjelenik több menekült és „mindenki sírni fog, és hülye táblákat emelgetni”, a menekült gyerekektől, az anyjuktól kezdve a tévéseken át a civil szervezetekig mindenki sírni fog a kamerák előtt és ezt persze nem lehet hagyni.

„Lesz nagy hang, hogy ítéljék el Magyarországot és persze a magyar kormányt, s leginkább Orbán Viktort, amiért „ilyen kegyetlen” ezekkel a szegény „menekültekkel” – boncolgatta.

Tehát, Bayer szerint akár

egy új Békemenet is indokolt lehet. 

Mint írja, „mostantól, a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e.

Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén”, fűzte hozzá.

Annak még persze külön bekezdést szentelt, hogy a mostaniakkal szemben 1956-ban minden magyar menekült törvény- és szabálykövető volt, „ők tényleg menekültek voltak”.