Bayer Zsolt az agyonverését pedzegette, rendőrségi feljelentést fontolgat a rockzenész, de nem lesz könnyű dolga

2020. május 19., 17:56

Szerző:

Rendőrségi feljelentést fontolgat Czutor Zoltán zenész, amiért Bayer Zsolt a blogján az agyonverésről elmélkedett.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa a következőket írta a Belmondo zenekar énekeséről:

"Eddig nem tudtam, ki ez a Czutor Zoltán, most már tudom. A nyilas-ávós mentalitás ugyanis örök. De addig is, ameddig elkezd majd akasztgatni a Zoli, marad a kérdés, hogy mit csináljunk vele?

Szeressük jobbá, vagy verjük agyon?

Nagy dilemma ez, barátaim..."

Czutor Zoltán a Média1-nek a helyzetet értékelve azt mondta „az összes politikai oldal teljesen eredménytelen felbosszantásán kívül az, hogy a felhergelt tudatlanok, pláne a beteges nácik, ezután tényleg nekem és a szeretteimnek rontanak verbálisan és fizikailag is. Ezt teszi az egyre több és szélsőségesebb goebbelsi propaganda szócső a magyar emberek tömegeivel.

Nem látjuk a végét, de a helyzet egyre gyászosabb.”

Bayer Zsolt átveszi lovagkeresztjét Lázár Jánostól

Kérdéses persze az is, Bayer Zsolt írása megvalósít-e egyáltalán bármilyen bűncselekményt. A 168 Óra által megkérdezett jogász – aki nem szeretett volna névvel megjelenni – azt mondta, zaklatás vétsége kerülhet szóba ennél a bejegyzésnél, de mivel

„az célzatos bűncselekmény, módfelett nehéz bizonyítani.”

Tehát Czutor Zoltánnak nem lesz könnyű dolga, ha a feljelentés mellett dönt.

Bayer Zsolt korábbi megnyilvánulásairól itt olvashatnak:

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.