Feljelenti Baranyi Krisztinát a ferencvárosi Fidesz

2020. január 15., 12:37

Szerző:

Feljelenti a helyi Fidesz Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármestert, azt állítják, a képviselő-testület nem írt ki közbeszerzést az új parkolási szerződésekre – erről a kormánypárti Magyar Hírlap számolt be. Gyurákovics Andrea, a testület Fidesz–KDNP-s tagja szerint a polgármester közbeszerzés kiírása nélkül szerződött egy informatikai szoftver beszerzésére. Az év első öt hónapjára szóló kontraktus összege tizennyolcmillió forint volt, holott tizenötmillió fölött már pályáztatni kellett volna. A helyi Fidesz rendkívüli testületi ülést is szeretne az ügyben.

A helyi parkolásüzemeltető cég ellen kitartóan küzdő Baranyi Krisztinát még a fideszes polgármester, Bácskai János ellen vívott választási harc során már azzal is vádolták, hogy megharapott egy parkolóőrt, a ferencvárosi Fidesz ellen pedig személyiségi jogi pert is nyert, mert a Facebookon valótlanul azt állították, hogy meghamisította a vagyonnyilatkozatát. Tavaly decemberben a polgármestert a munkahelye, a polgármesteri hivatal előtt megbüntette a parkolási cég.

 

 

 

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.