Brutálisan összevertek egy nőt Bujákon, a tettes egy nyugalmazott honvéd alezredes lehetett

2019. november 12., 15:30

Szerző:

Brutálisan összevertek egy nőt november 10-én hajnalban a bujáki katonai létesítményben tartott rendezvényen - értesült a 168 Óra. A bántalmazásról maga az áldozat számolt be nyilvános Facebook-bejegyzésében, amelyhez képeket is mellékelt a sérüléseiről. Úgy tudjuk, az elkövető egy nyugalmazott honvéd alezredes. 

„...kötelességemnek tartom felhívni a figyelmet arra, hogy miért fontos soha hátra nem nézni és menekülni egy nárcisztikus személytől. Mert különben nem biztos, hogy túléled. Nekem szerencsém volt. Igaz, ez a harmadik és remélem, hogy egyben az utolsó bántalmazása/gyilkossági kísérlete volt ellenem csak azért, hogy ha már az övé nem lehetek, másé se legyek” - írja Bernadett, akinek támadója a bejegyzés szerint eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta.

Hiába kért vele szemben távoltartási végzést és személyi védelmet, a jogszabályok ezt nem teszik lehetővé. A nő beszámolója szerint a támadója feltörte az ajtót, mielőtt megtámadta, és annak köszönheti az életét, hogy a segítségére siettek. A tettes korábban a volt feleségét és saját húgát is bántalmazhatta. „Hibát követtem el, amikor már az első brutális bántalmazás miatt nem jelentettem fel” - írta. 

„2019. augusztus 09.-én hajnalban lakásomon felkeresett és annyira megvert, hogy szintén nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtem el tőle. Szétszakította a bal fülemet beszakítva a dobhártyámat is, nem jelentettem fel. Tudjátok miért nem? Mert rangjára hivatkozva azt ismételgette, hogy amennyiben megteszem én fogok pórul járni. Nyugalmat szerettem volna már végre, megszabadulva tőle” - írja Bernadett.

A múlt hétvégi eset után az áldozatot ellátó kórház feljelentést tett a bántalmazással kapcsolatban.

Mivel az eset Nógrád megyében történt, megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot, hogy érkezett-e hozzájuk feljelentés. Válaszukban azt írták, az ügyben büntetőeljárás van folyamatban, melynek részleteiről az eljárás érdekében nem adhatnak bővebb tájékoztatást.

Bernadettet telefonon sikerült utolérnünk. Az áldozat a 168 Órának azt mondta, az első bántalmazásnak a gyerekei is szemtanúi voltak. A férfi ekkor részeg volt. A másodiknál a rendőrséget is hívták, de ő végül nem tett feljelentést. A múlt heti eset után kihallgatták a feltételezett tettest, de szabadlábon távozhatott. A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozója a nőnek azt mondta, szóljon, ha legközelebb is előfordul ilyesmi. 

A férfinak fegyvermérnöki diplomája és fegyverei is vannak. Az áldozat szerint amikor egyszer megverte, azt mondta neki, hogy a falon lógó szamurájkarddal fogja elvágni a torkát.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.