Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Brutálisan összevertek egy nőt Bujákon, a tettes egy nyugalmazott honvéd alezredes lehetett

2019. november 12. 15:30 - szerző: D. P.

Brutálisan összevertek egy nőt november 10-én hajnalban a bujáki katonai létesítményben tartott rendezvényen - értesült a 168 Óra. A bántalmazásról maga az áldozat számolt be nyilvános Facebook-bejegyzésében, amelyhez képeket is mellékelt a sérüléseiről. Úgy tudjuk, az elkövető egy nyugalmazott honvéd alezredes. 

„...kötelességemnek tartom felhívni a figyelmet arra, hogy miért fontos soha hátra nem nézni és menekülni egy nárcisztikus személytől. Mert különben nem biztos, hogy túléled. Nekem szerencsém volt. Igaz, ez a harmadik és remélem, hogy egyben az utolsó bántalmazása/gyilkossági kísérlete volt ellenem csak azért, hogy ha már az övé nem lehetek, másé se legyek” - írja Bernadett, akinek támadója a bejegyzés szerint eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta.

Hiába kért vele szemben távoltartási végzést és személyi védelmet, a jogszabályok ezt nem teszik lehetővé. A nő beszámolója szerint a támadója feltörte az ajtót, mielőtt megtámadta, és annak köszönheti az életét, hogy a segítségére siettek. A tettes korábban a volt feleségét és saját húgát is bántalmazhatta. „Hibát követtem el, amikor már az első brutális bántalmazás miatt nem jelentettem fel” - írta. 

„2019. augusztus 09.-én hajnalban lakásomon felkeresett és annyira megvert, hogy szintén nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtem el tőle. Szétszakította a bal fülemet beszakítva a dobhártyámat is, nem jelentettem fel. Tudjátok miért nem? Mert rangjára hivatkozva azt ismételgette, hogy amennyiben megteszem én fogok pórul járni. Nyugalmat szerettem volna már végre, megszabadulva tőle” - írja Bernadett.

A múlt hétvégi eset után az áldozatot ellátó kórház feljelentést tett a bántalmazással kapcsolatban.

Mivel az eset Nógrád megyében történt, megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot, hogy érkezett-e hozzájuk feljelentés. Válaszukban azt írták, az ügyben büntetőeljárás van folyamatban, melynek részleteiről az eljárás érdekében nem adhatnak bővebb tájékoztatást.

Bernadettet telefonon sikerült utolérnünk. Az áldozat a 168 Órának azt mondta, az első bántalmazásnak a gyerekei is szemtanúi voltak. A férfi ekkor részeg volt. A másodiknál a rendőrséget is hívták, de ő végül nem tett feljelentést. A múlt heti eset után kihallgatták a feltételezett tettest, de szabadlábon távozhatott. A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozója a nőnek azt mondta, szóljon, ha legközelebb is előfordul ilyesmi. 

A férfinak fegyvermérnöki diplomája és fegyverei is vannak. Az áldozat szerint amikor egyszer megverte, azt mondta neki, hogy a falon lógó szamurájkarddal fogja elvágni a torkát.

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18