Bangóné és Kunhalmi helyesírásán gúnyolódik Bayer Zsolt, de dr. Schmitt Pált persze nem hozza szóba

2019. február 19., 12:33

Szerző:

„Az a kis papírlap a nevezetes felirattal az MSZP kollektív munkájának gyümölcse" – írja Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes tegnapi szöveges üzenetéről Bayer Zsolt konzervatív publicista a nemzetstratégiai jelentőségű Magyar Nemzetben.

Az Országgyűlés mentelmi bizottságának zárt ülése
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megjegyzi:

„Ők így együtt ilyen hülyék (bocs, hüjék)."

A publicista felteszi a kérdést:

„Hát hogy érne rá két ilyen elszánt amazon tiltakozás közben holmi j betűkkel foglalkozni? Amúgy, ha mégis elszomorodhatunk kissé, az azért van, mert hajdan ebben a parlamentben mégiscsak Mikszáth Kálmánok, Tiszák és Bethlenek ültek. És onnan nézvést mégiscsak elég szembetűnő a hanyatlás. Mikszáthtól Bangónéig – ez azért nem egy sikertörténet, még kevésbé diadalmenet."

Bayer szerint mindazonáltal a legérdekesebbnek az ígérkezik, hogy

„milyen visszhangja lesz a két agysebésznő produkciójának.

Én az örkényi megoldásra tippelek, tudják, amikor az őrnagy ároknak nézi az árnyékot, és átugorja. Attól kezdve pedig mindenki átugorja. Igen, kicsit félek, hogy most majd elkezdődik egy vita, miszerint a'folyt' így is jó."

„Mindenesetre, ha ezek egyszer nyernének, biztosan nem fogják felkérni köztársasági elnöknek Grétsy Lászlót" – zárja sorait a szerző, akinek a nemzet legjelesb helyesírója, Schmitt Pál ex-álamfő valamiért nem jutott eszébe a kínos esetről.  

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.