Balestek miatt hatalmas torlódás a sztrádákon, az M3-ast le is zárták

2018. május 21. 19:12 - szerző: MTI

Több baleset történt hétfő délután az autópályákon: az M1-esen Győr közelében Hegyeshalom felé két személyautó, az M3-ason Budapest felé a 120-as kilométerénél egy tréler és egy személyautó, a 66-os kilométernél pedig öt autó ütközött, mindegyik helyszínen több kilométeres a torlódás.

Az Útinform a honlapján azt írta: az M1-es autópályánGyőr térségében Hegyeshalom felé a 110-es kilométer közelében baleset miatt több kilométeres a kocsisor

Közölték azt is: az M3-as autópályán, Budapest irányában két baleset is nehezíti a közlekedést. A 66-os kilométernél több jármű ütközött össze a belső sávban, itt a helyszínelés már véget ért, ismét mindkét sáv járható, de továbbra is több kilométeres a torlódás. A 120-as kilométer közelében, Szihalom térségénél felborult egy személyautó, ott lezárták az M3-as autópályát Budapest felé Szihalom térségében baleset miatt hétfő délután – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Ajárműveket a 128-as kilométernél leterelik a 3-as főútra, ahonnan a 114-es kilométernél, Füzesabonynál hajthatnak vissza.