Geszti Pétert úgy arcon rúgták labdával, hogy azonnal műteni kellett

2019. július 17., 12:20

Szerző:

A Bors információi szerint pár nappal ezelőtt Geszti Pétert focizás közben egy eltévedt és igen erősen megrúgott labda úgy arcon találta, hogy megsérült a bal szemén a retinaimplantátuma.

A reklámszakembernek ez a szeme tinédzserkora óta sok problémát okozott. Először 17 évesen egy taekwando versenyen rúgták meg, majd rá egy évre a katonaságnál szenvedett traumás fejsérülést, aminek következtében levált a retinája. Hosszú időszak és több műtét kellett ahhoz, míg sikerült úgy stabilizálni a szemét, hogy ne veszítse el végleg a látását.

Gesztinek most újra a helyére kellett varrni a retinaimplantátumát, mert levált és elcsúszott. 

„Most itthon fekszem, pihenek, egy-két hetet biztosan nyugalomban kell töltenem, és az elkövetkezendő időszakban a sportot is elfelejthetem, legalábbis, ami a focit illeti – mondta Geszti Péter

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.