Pénisszel üzentek a független jelöltnek Balatonszemesen

Vasárnap időközi választást tartanak Balatonszemesen, miután Szomorú Szilárd, a korábbi fideszes polgármester június végén lemondott posztjáról.

2020. szeptember 28., 18:07

Szerző:

Ezt követően Németh Kornélné alpolgármester vette át a település irányítását, aki az október 4-ei választáson a Fidesz-KDNP jelöltje lesz. Mellette hárman indulnak a tisztségért: a független Borbély János, Havasy Tamás és Farkas Péter.

Ez már politikai fanatizmus. Már nemcsak kiírják magukból a dühüket, hanem cselekszenek is. Sok mindent elnéz az ember egy kampányidőszakban, de azt nem, hogy a saját háza előtt hímtagot karcoljanak az autójára – erről beszélt a 24.hu-nak a balatonszemesi Farkas Péter független jelölt, miután nemrég ismeretlenek előbb az irodájának ablakát, majd a háza előtt álló két autót is megrongálták.

Farkas szerint egyértelmű, hogy a választásnak két komoly esélyese van, Németh Kornélné és ő. Éppen ezért nem is lepte meg igazán, hogy a plakátjait letépkedték, az irodáját pedig megrongálták. A miatt viszont már feljelentést tett, hogy anyósának a házuk előtt álló autójára egy péniszt karcoltak, és egy másik autót is megrongáltak. Farkas ezeket konkrét üzenetnek és jelzésnek tartja, szerinte nem kizárt, hogy meg akarták félemlíteni.

A balatonszemesi Fidesz azonnal elhatárolódott a történtektől. Németh Kornélné azt írta, hogy

felháborítónak tartom azon személyek viselkedését, akik ilyen jellemtelen és aljas módon akarnak újabb békétlenséget szítani településünkön! Ez nem lehet kifejezésmódja egyik jelölt szimpatizánsainak sem!

Farkas viszont nem tud másra gondolni, mint hogy „az ellenérdekelt oldal politikai reakciója volt ez”.

Ők első pillanatban védték a mundér becsületét, természetesen minél előbb ki kellett jönniük ezzel a közleménnyel. De tudjuk, hogy vannak itt olyan személyek, akik nem riadnak vissza még ilyen eszközöktől sem – mondta Farkas, aki viszont konkrét személyt nem nevezett meg, csak annyit mondott, hogy a rendőrségen feljelentést tett az üggyel kapcsolatban.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.