Kiadós tömegverekedést rendeztek a teljes körűen megújuló Erzsébet tábor munkásai Balatonakaliban

2019. december 6., 17:37

Szerző:

Csütörtök reggel komoly tömegverekedés alakult ki Balatonakali központjában. A Veszprém megyei rendőrségtől az eset iránt érdeklődő 24.hu azt a választ kapta, hogy reggel 7 körül egy 30 fős csoport egy 4 tagú csapatra támadt rá az üzlet parkolójában, mert egy korábbi sérelmüket akarták megtorolni.

A rendőrség szerint két férfit ütöttek-rúgtak főleg, de a négyes végül a kocsijukkal el tudott menekülni. A 30 fős brigád pedig egy szomszédos településre hajtott.

Ez Zánka volt, ahonnan a nagy erőkkel kivonult rendőrök 23 embert állítottak elő, két főt őrizetbe is vettek.

Hozzátették, az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás gyanúja áll fenn.

A tábor bejárata a teljes körű megújulás előtt
Fotó: erzsebettaborok.hu

A portál munkatársai a helyszínen azt hallották, hogy a teljes körűen megújuló zánkai Erzsébet-táborban zajló nagy építkezések munkásai műszak előtt Akaliba jöttek a napi betevőért, itt találkozhattak össze haragosaikkal. A faluban az a pletyka terjed, hogy

a saját építési művezetőikkel különböztek össze.

A helybeliek szerint a munkások sűrűn járnak Akaliba bevásárolni, de eddig még nem volt baj velük.

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.