Az LMP szerint a párt nem adott felhatalmazást Puzsér Róbertnek arra, hogy kiszálljon az előválasztásból

2019. április 9., 10:10

Szerző:

Puzsér Róbert tegnap jelentette be, hogy kiszáll az ellenzéki előválasztásból. Most Vágó Gábor, az LMP európai parlamenti listavezetője az ATV kedd reggeli Start című műsorában azt mondta, Puzsér mindezt úgy tette meg, hogy nem kapott felhatalmazást az őt támogató párttól, azaz az LMP-től. Maga Puzsér Róbert a Hír TV-nek adott interjújában azt is megerősítette hétfőn, amit sejteni lehetett, vagyis hogy ő mindenféleképpen indul főpolgármester-jelöltként az öszi önkormányzati választásokon.

Ez azt jelenti, hogy ha Karácsony Gergely nem hátrál ki a négypárti megállapodásból, a főpolgármester-jelölti előválasztának nem lesz második fordulója, nem egyetlen ellenzéki jelölt fog indulni a Fidesz jelöltje, Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellen.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.