Két fiatal férfi halt meg abban az autóbalesetben, amelyről még nem tudni, hogy tavaly vagy már idén történt-e

2020. január 1., 17:00

Szerző:

Egy 21 és egy 24 éves férfi vesztette életét a 3405-os úton Püspökladány és Nádudvar között egy balesetben, amelyről csak egy, szerda dél körül arra közlekedő autós tett bejelentést - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Domokos Jenő elmondta, a személygépkocsi eddig ismeretlen ok miatt, valamikor kedd este 6 óra és szerda 12 óra között letért az úttestről és árokba borult. A sofőr és utasa a helyszínen életét vesztette.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.