Nem fog ki a vírus a reformátusokon se, autós istentiszteletet rendeztek az őrmezei P+R parkolóban

2020. május 3., 15:28

Szerző:

Kezdetben vala Miklós atya, aki gyerekkorában annyira szerette a Velencei-tavi autósmozik atmoszféráját, hogy most a vírus és az ebből okszerűen következő távolságtartási szabályok miatt autós miséket kezdett rendezni szolgálati helyén, a Fejér megyei Előszállás róm. kat. temploma előtt:

Miklós atya, e formabontó megoldással, mint ma kiderült, koránt sincs egyedül. Hasonló koreográfiával rendezett istentisztletet ugyanis egy református egyházfi, Illés Dávid, a Budai Református Gyülekezet lelkésze is. 

Ő, mint az MTI fotósa megörökítette, az őrmezői P+R parkolóban hirdetett igét ma, méghozzá elég komoly hangosrendszer segítségével: 

Fotó: MTI/Mónus Márton

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.