Annyi szép hely van Magyarországon, de Orbán inkább az Adriára jár nyaralni, a NER aranyifjai meg főleg Dél-Spanyolországba

2019. június 6., 12:38

Szerző:

Annyi szép és érdekes látnivaló van Magyarországon – mondta Varga Mihály, amikor a Figyelő arról kérdezte, mit tanácsol a 325 forintos euróárfolyam mellett, mikor vegyenek eurót a nyaralni induló magyarok. A pénzügyminiszter szerint „izgalmas egy külföldi kirándulás, de egyáltalán nem baj, ha honfitársaink itthon töltik a szabadságukat, itthon pihennek és költenek”.

Orbán Viktor az elmúlt években egész biztosan nem fogadta meg Varga tanácsát. Mindkét évben egy horvát szigeten nyaralt. Szeret hajózni, élvezi a tengert, és szívesen fogyaszt halat, tengeri herkentyűket: tavaly jött egy kép és egy bejegyzés, amely szerint polipot és jellegzetes helyi pitét falatozott egy Vis szigeti vendéglőben.

Ez sem a csodálatos Hajdúszoboszló
Fotó: Twitter/Sabina Tandara Knezovic

A Rogán házaspárt tavaly év elején egy promóvideó buktatta le, ahogy Dél-Spanyolország egyik legfelkapottabb partszakaszán, Puerto Banúsban sétálgat az andalúz nyárban:

Ahogy ez sem a romantikus Bakonybél
Fotó: Streamable

Az Index egy korábbi összeállítása szerint a NER aranyifjai Ibizára, Marbellára, Londonba utaznak szívesen egy-egy hétvégi kirándulásra:

És ez sem a festői Fonyód-Bélatelep
Fotó: Youtube

telente pedig a Perzsa-öbölben pihennek szívesen

– emlékeztet a hvg.hu. 

19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.