Angliai bordélyból segített kimenekíteni a lányát egy magyar anya

2018. július 10., 16:39

Szerző:

Takarítói munkát ígértek annak a magyar nőnek, akit végül az édesanyja segített kimenekíteni egy, az angliai Chilwellben lévő bordélyból - írja a Nottingham Post.

A nő már megérkezésekor rájött, hogy nem takarítást várnak tőle. Látta, hogy férfiak ki-be mászkálnak a Selside Courtban található társasházban. Amikor közölték vele, hogy próbálja ki a prostitúciót, a nő ezt visszautasította. A vádlottak ekkor vették el iratait és az egyik telefonját.

A nőnek szerencsére volt egy másik készüléke, azon keresztül szólt Magyarországon élő anyjának, hogy bajban van. Az édesanya a rendőrséghez fordult és további információval segítette a várandós lánya kimenekítését.

A chilvelli az egyike a tucatnyi illegális bordélyháznak, amit emberkereskedők üzemeltetnek Angliában. Ebben az ügyben a vádlottak is magyarok, Cs. Róbert, Cs. Csaba, R. Edit, R. Gabriella és V. Julianna áll a bíróság elé. Egyedül Cs. Csaba ismerte el bűnösségét.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.