Alvás közben is filmezték Szélt és Hadházyt az MTVA székházában

2019. január 15., 06:34

Szerző:

A két független országgyűlési képviselő ígéretéhez híven az MTVA Kunigunda úti székházában töltötte az éjszakát. Hétfő éjjel fél 12 előtt pedig szél Bernadett Facebook-oldalán megjelent egy új videó, amelynek a tanúsága szerint az MTVA operatőrei folyamatosan,veszik őket, akkor is, amikor éppenséggel alszanak.

 

Szél Bernadett és Hadházy Ákos azért ment be hétfőn az MTVA Kunigunda úti székházába, mert szerintük az állami média nem ad hiteles tájékoztatást Magyarországról, és ezen ők változtatni akarnak. Papp Dániel, az MTVA hírhamisító vezérigazgatója ugyan találkozott velük, de nem volt hajlandó meghallgatni a kérdéseiket, ami után a két politikus saját, valódinak szánt híradót is sugárzott, hogy aztán egy időn át a közeli mosdóba se engedjék ki őket a biztonsági őrök.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.