Alufóliasisakban szólalt fel a közgyűlésen a képviselő, mert az ufók is veszélyesek, nem csak a migránsok

2018. január 25., 16:48

Szerző:

Elutasítja a „Soros-tervet" és az illegális bevándorlók korlátok nélküli, kötelező, kvóták alapján történő betelepítését a debreceni önkormányzat. A csütörtöki közgyűlésen a fideszes és a jobbikos képviselők megszavazták a polgármester előterjesztését, az ellenzék nem szavazott, illetve nem vett részt a szavazáson – számolt be az MTI. Arra azonban nem tér ki a távirati iroda, hogy a DK-s Varga László alufóliasisakban szólalt fel a közgyűlésen. Szerencsére a dehir.hu részletesen beszámolt a nagyszerű ülésről.

Ufó ellen is véd
Fotó: Cívishír/Varga Zoltán

Varga Zoltán azt kérdezte, szed-e tudatmódosító szereket a miniszterelnök. Elmondta, hogy a kormány egyik kedvenc „biztonságpolitikai szakértője", George Spöttle szerint nemcsak a menekültek, az ufók is veszélyesek, korábban a földönkívüliektől rettegett. Ezért arra volt kíváncsi, hogy készül-e a város olyan előterjesztés elfogadására, amellyel távol tartják a marslakókat. Arra is kíváncsi volt, hogy Papp László polgármester fel tudja-e mutatni bármilyen formában a Soros-tervet.

Papp László erre azt válaszolta, Varga Zoltán nem tiszteli a közgyűlést, képviselőtársait, és több mint 70 ezer ember véleményét. A polgármester ezután felmutatta a Soros György honlapjáról származó, hat pontot tartalmazó anyagot, és részleteket olvasott fel belőle.

A DK-s Varga Zoltán azért viselt alufóliasisakot, mert az „ufók és a kormányzati őrültségek ellen” is véd. Átadott belőle egyet a polgármesternek is.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.