Alföldi Róbert burkoltan Karácsony Gergelyt minősítette Tarlós István alkalmas kihívójának

2019. június 25., 17:05

Szerző:

Facebook-bejegyzésben népszerűsíti az ellenzéki előválasztást Alföldi Róbert színművész, rendező. Kitér rá, hogy

„azt az embert válasszuk, akinek valóban van esélye nyerni ősszel az önkormányzati választásokon. És aki mellett még pár hete szinte egységesen ott állt mindenki. Mert a politika mégiscsak egy szakma”.

Egyértelműen Karácsony Gergelyre utalt ezzel, ugyanis neki van egyedül polgármesteri, politikusi tapasztalata. A Demokratikus Koalíciónak, illetve jelöltjének, Kálmán Olgának pedig odaszúrt, hogy „lehet, hogy ugyanúgy szeretnénk a változást, de mégis fontosabbak lesznek a saját kis szemétdombjaink és saját kis pártérdekeink”.

Alföldi korábban a Momentum Mozgalom politikáját is méltatta, ezúttal viszont Kerpel-Fronius Gábornak, a párt jelöltjének ebből nem jutott.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.