Alföldi Róbert a Pikó András melletti kiállásra buzdít

2019. szeptember 13., 09:54

Szerző:

Alföldi Róbert színész-rendező Pikó András és kampánycsapata melletti szolidaritásra buzdít Facebook-oldalán.

„Védjük meg a megtámadott Pikó Andrást és csapatát! Védjük meg a szabadságunkat, védjük meg a civil közösségeket. Péntek este szolidaritási tüntetés a Práter utcában a Pál utcai fúk - Einstand szobránál”

– írta.

 

A józsefvárosi ellenzéki polgármester-jelölt kampányközpontjában szerdán tartott házkutatást a rendőrség, miután a helyi választási bizottság egy hétfői cikk alapján feljelentést tett. A Magyar Nemzet ugyanis azt feltételezte, hogy Pikóék csalnak, amit az ellenzék tagadott. A rendőrség nem önkéntes és Udvarhelyi Tessza kampányfőnök laptopját lefoglalta. Pikó András szerint politikai oka lehetett ennek.

Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje bejelentette, hogy péntek este tüntetést tartanak Pikó András mellett.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.