A szekszárdi önkormányzat elzavarta Hadházy Ákos aktivistáit, akik aláírásokat gyűjtöttek a csatlakozásért az Európai Ügyészséghez

2018. szeptember 28., 14:52

Szerző:

„Ma a szekszárdi önkormányzat emberei – teljesen törvénytelenül – elzavarták az Európai Ügyészségért küzdő aktivistáinkat. Feljelentést is tettek és elkezdték lebontani a pultot" – írja Facebook-oldalán Hadházy Ákos, a csatlakozásért indított mozgalom elindítója  és motorja:

Hadházy Ákos a múlt csütörtökön indított aláírásgyűjtési akciót, amivel el akarja érni, hogy a kormány léptesse be az országot az Európai Ügyészségbe.

(A 444 nyomán)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.